1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Produse de Medicina estetica prin Marko Med Romania

Aparatul Prus - Pentru tratamentul celulitei, ridurilor, cicatricilor si a altor probleme ale pielii

the-prus-sPRUS este un aparat foarte complex care utilizeaza o combinatie extrem de bine conceputa de tehnici pentru tratamentul unor probleme de estetica, dar si a unor afectiuni patologice. Este in mod deosebit indicat in tratamentul celulitei.

Oferta speciala: 10% discount pentru aparatul Prus, pana 10 Decembrie 2009!

Detalii...

Cellugone - Pentru tratarea celulitei, ridurilor si altor probleme ale pielii

Cellugone-sCellugone este un aparat bine conceput care va permite sa actionati in mod eficient pentru corectarea, inlaturarea unor probleme de estetica: celulita, riduri, cicatrici, vergeturi, etc. cellugone utilizeaza o tehnica de depresoterapie combinata cu dermoarmonie. Cellugone utilizeaza un sistem vacuum cu mai multe aplicatoare.

Detalii...

Cellultrasson - Tratamentul celulitei cu ultrasunete

cellultrason-sPentru tratamentul celulitei cu ultrasunete de joasa frecventa (30Khz!).Un bun tratament al celulitei va stimula eliberarea reala a grasimii si va ameliora circulatia in vederea unui transport eficient al grasimii si apei spre locurile unde acestea pot fi arse (muschi) si eliminate.

Detalii...

Varigone - Solutia pentru cuperoza, puncte rosii si angioame stelate

varigone-sVenele subtiri sunt foarte mici uneori nedepasind 0.3 mm in diametru. Acest lucru face imposibile metodele traditionale de tratament pentru eliminarea lor. Multe saloane pur si simplu nu-si asuma riscurile implicate de Lasere si IPL-uri, refuzand deseori pacienti, dar acum exista speranta si pentru acestia.

Detalii...

Parteneri

tami-clinic dr-milorad-avramovic

Contact Us!

contact